Garantie en Service

Mobility Service Occasions is onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland B.V. in Eelde en Den Haag. De auto's die wij aanbieden komen allen uit onze eigen leasevloot. Dat betekent dat de volledige onderhouds- en schadehistorie van deze auto’s bekend en inzichtelijk zijn.

Voordat onze auto’s in de verkoop gaan, worden ze eerst professioneel gereinigd. Ook hebben ze een technische inspectie gehad en zijn ze voorzien van een geldige APK-keuring (nog minimaal zes maanden geldig). Kortom; auto’s van Mobility Service zijn altijd perfect onderhouden, onder de motorkap en daarbuiten. Daarnaast heb je als klant altijd recht op wettelijke garantie bij aankoop van een tweedehands auto.

Onze genoemde prijzen zijn all-in, wij rekenen geen afleverkosten. De genoemde prijs in de advertentie is de daadwerkelijke prijs waarvoor u als klant kunt wegrijden.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt de beschikbare auto's bezichtigen op werkdagen op afspraak.

Auto financieren is mogelijk Heb je één van onze auto's op het oog en ben je op zoek naar de juiste financierder? Dan kun je terecht bij externe partij Lender & Spender. Wij adviseren je hier graag over.

Daarom Mobility Service

  • Ex-leaseauto’s uit eigen vloot
  • Onderhouds- en schadehistorie bekend
  • Van eerste eigenaar
  • Inruil eigen auto mogelijk
  • Perfect onderhouden